fort. Cambodia

Så jobbet på baren varade ca 1 månaden, innan vi fick ett text från bossen Ella en timme innan vårt skift skulle börjar att ni tjejer behöver inte komma, aldrig mer. Detta ganska förstårligt, vi hade snackat med de om att vi hade ett annat jobb och ville gå ner i tid. Och vi gjorde ju mer eller mindre det vi tyckte var bäst, inte som Khmer tjejerna som lydde hennes order och snacka shit bakom hennes rygg. Vi gjorde det mer öppet, kanske skäms lite över det, men hon var så arrogant, gick rakt på än, tog saker fråns en händer som hon behövde även att vi behövde det lika mycket. Iallafall var vi inte jättenöjda med hur hon hanterade vår sparkning, en timme innan ett shift? På messenger?
 
Detta triggade oss till att pröva att göra en "Bender", G hade lärt oss detta nya ord vi aldrig hört förut. En bender är att du i detta fall dricker flera dagar i rad, så arbetslösa gick vi ner till Monkey Repablic (backpackarbar) och började dricka. Här startade vi många kvällar och vann en och annan biljadmatch, Vi lärde känna den ihopsatta trion bestående av Nathen, barkillen med roliga dansmoves som alltid sken upp när vi kom, Toby, 23, jobbade inte, gav oss jossshots och var nog i självaverket välidgt smart. Och Tony, piraten, han kunde vara klädd i allt eller inget, tror han var hemlig mijonär. Bitcoin med mera. Dessa tre tillsamnas har vi haft många utekvällar med, ett bröllop och en boozecriuse. Vi kände oss så välkomna i det gänget.  Benden slutade efter fem kvällar, vi klarade inte riktigt av mer. 
 
Sedan kom hela klanen Sundström till Sihanoukville. Lyxhotell, frukostar, middagar och massa solning. Vi firade jul tillsammans innan det var dags för Anna och Jocke att åka hem. Amelia bestämde sig att stanna två veckor till. Nyår firades på beachen, alla man känner var där, det var sista kvällen innan beachbaren skulle sängas och rivas. Kineser har tagit över staden...och därför köpt upp hela "barbeachen".
 
Så efter nyår varför inte köra alla högtider? Kom ihåg att vi är arbetslösa här och har inte jättemycket att göra. Annandagknut, mission ta ner någon juldekoriation. Jag och Mells lyckades, Felicia faaail. Valentine, alla klädda i rött och gav söta små lappar till folk vi kände. Sedan blev det påsk, alla klädda i gul såklart. Och vi måste ju ha en påskjakt, vi skrev små mission på ölunderslägg och gav till våran vän Joe, hon gick till JD (en bar) och gömde dessa små gröna lappar för oss att hitta senare. Vid detta laget vist folk om att vi firade högtider så fick fråga om vad firas idag? vilken högtid är det? Vill bara tillläga att jag vann påskjakten överlägset! Fyra utan sju lappar. Sist och tror nästan roligast var Midsommar, vi fick med Nele och Sina på vår svenska högtid. Vi lärde de helan går, de hade blommor i håret och såklart dansade vi runt stången som bestod av en ölflaska med en blomma i. "Swedish people are werid" Sina började jobba på Biggan i December och har varit en del av oss tjejer ända sen dess, hon är crazy och väldigt underhållande. Man kan bara kolla på henne och börja skratta.  
 
Vårt lägenhetskontrakt höjdes och vi fick flytta, med hundögon kollade vi på tyska cafe  tjejerna som vi blivit bra vänner med sedan de kom tillbaka. Och de lät oss sova på en madrass på golvet i tre hela veckor. Men vi hjälpte till mycket i cafet, hade öppet själva när båda låg sjuka. Det var skönt att kunna få laga egen mat igen, får i sig lite mer vitaminer och frukt. Och slippa betala hyra haha.
Nele ch Laura. De har haft små mycket otur att man knappt förstå hur det inte ger upp, sjukdomar och massa sjukhusbesök, stulen telefon, stulen bike, knäskada. Men det är underbara, var väldigt kul när det kom. Väldigt enkla och roliga. Ibland kände man sig lite jobbig dock, tre veckor på deras golv, alla våra kläder sprida över golvet, våra sena nätter.
 
En annan tjej som jag bara nänt än är Joe, sista medlemen i "The L word club" japp alla var gays utan oss. Hon har varit med från början, träffade henne efter två månader. Hon har stick with us genom allt, födelsedagar, middagar, jobb och crazy utekvällar. Hon är en söt lite Tawanisk tjej/kille, hon kallar sig själv kille men vi ser henne som en tjej. Hon är alltid där för en, ställe upp, håller kolla, skjusar hem, betalar drinkar..... Hon är också den som känner alla. Sista veckan spenderade vi mycket tid med henne, hade frukostar på easy med jj-killarna, hon tvingades med på vår första booziecruise och hade med sig sina leksaker, en drone och en gopro (PHOTO). Hon viasde oss en Kines resturang där hon fick beställa allt för ja ingen annan pratar kinesiska. Vill gillar Joe, best person i Sihanoukville.  
 
Det kanske låter som allt vi gjorde i Kambodja var gå till barer. Men vi hängde massa på beacher, tränade ibland när vi hade gymkort, satt på vårt favorit cafe POS imellan åt. Spelade massa kort, läste kriminalare och kolla mycket Netflix och besökte öarna. Jag var också sjuk en hel månad, fruktansvärt. Först grym feber, sedan illamående varje dag, dålig i magen, svag och kunde sova hela dagarna, lägga mig ner och somna på sekunde. Och detta samtidigt som du ska laga mat till andra personer och handlar varor på marknaden, att gå på markanden illamånade/svag var hemskt, riktigt hemsk. Och allt vi serverade blev äckligt och luktade vidrigt. Vid ett tillfälle bröt jag ihop i köket, satte mig på huk och bara grät, sa till Felica att jag orkar inte med detta längre, jag orkar inte hålla upp denna fasad. Hon tvingade iallafall i mig mat, men en sak jag fick i mig var vit baguette haha. Det blev som godis för mig. Och mammas tips var youghurt så det var frukost varje dag. Men jag blev frisk och fick tillbaka aptiten, lite för mycket aptit kankse? Vi har ätit väldigt mycket skit mat, hamburgare, glass och massa pizza. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Bause

så kosli att få en liten mini-glimt in i live ditt! <3

2018-02-09 @ 09:54:51
Postat av: RandySah

If you’re upset about your weight and want to lose a little more, get this…

An overweight mother with pre-diabetes has just SHOCKED the medical
community by losing an unheard of 22lbs pounds in just 13 days…

....Without starving herself, she lost a total of 37lbs in the first month!
-> CLICK HERE to see her Transformation Pics!

...Even without exercising, she went on to burn off 84lbs (almost a pound a day)
and eliminated any sign of diabetes or any other life-ending diseases.

And the amazing thing is…

All she did was this D.I.Y. “carb-pairing” trick that reconditions your 3 female
weight-loss hormones to drastically accelerate fat-burning while still eating the
foods you love.

Check it out for yourself…

“Carb-Pairing” Melts Away 37 Pounds in Just 20 Days (WOMEN ONLY)

Enjoy!

2019-08-27 @ 01:22:37
URL: http://webbyt.co/weightloss

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0