Notes

Efter en jäkligt lyckad helg följt av en behövlig chillsöndag är det måndag och jobb igen! Men inte långt kvar nu till man sitter hemma i Ljusnefall och äter julmat med  familj och vänner! 


Det kan ju inte vara en rak väg, det måste finnas kurvor, backar och gupp!

Lördagensfail- besökte golvet, söndriga klackskor
Söndagensfail- hoppa på fel buss och gick av "in the middle of nowhere" (med betonging på "")
Måndagensfail- fel nyckel! Kommer till dörren och inser att jag har Cafetsnyckel i handen..lägenhetsnycklen har jag lämnat nere på Expihition!


bordet?!


Ungefär en vecka!

Onsdagsförmiddagen spenderade Carro och jag på ett förjävligt dåligt solotek, nästa gång blir det att välja ett där man inte kommer ut blekare än man var när man gick in.. senare drog vi vidare till Bivvlan, tänka sig? men vi lämnade den snabbt byggnaden och gick vidare ner till stan för att fönstershopa! Efter det drog vi till storsentret och slösade lite money, jag köpte nått rött till garderoben. Vi köpte också en sak till Fredag, det är "rent som vatten", det är ganska stark och det busar med dina sinnen, kan du gissa?

Efter ha hetsätigt mackar/scones/bullar x100 och tittat på en väldigt bra film satte jag mig här vid datorn för att spendera kvällen med att bara "checka läget"

you dont know nothing 
byebye

en fredag!

Spenderade Fredagskvällen med Anna och henne lila gäng på fyra tjejer och 3 killar, dem firade "den snygga kille" eftersom han fyllt år! Så det välkomnade mig snäll i på firandet med grogg och chokladtårta, fick lära mig ett kortspel typ "uno" fast lite andra regler och lite drickande involverat. Det blev mycket skratt o skoj! och sen bestämde vi att köra hårt nästa fredag eftersom det är deras sista helg! Ganska sugen på att bara köra en kväll på dansgolvet, så då ska vi dansa som IN I!

Hejochkämpapå!



Lönnen är kommen!

Första lönnen är kommen från Solbröd! Den var efterlängtad, men inte så underhållande som jag trott! fan..!

Sitter iallafall och dricker kanel te, om det va gott? Ja! Fått det från "dagens påse". Camilla, butikschefen, har gjort en julkalender till alla oss som jobbar, så varje dag får vi klippa ner en julpåse ifrån kalenden och öppna, mycket kosligt!




En månad i Cafe!

Vart och jobba på cafet nere på Xhibition idag,som är ett köpcenter typ, det är där jag kommer spendera mesta mina timmar i vår sedan!

Förövrigt kan man bli sämre på Norska ju längre man är i Norge? Verkar ju så på mig iallafalll! Aja vad gör det om hundra år! :)




Ledigdag!

Har ledigt idag och jag klagar inte! Inte för jag jätte mycket att göra, men kanske heldre det än att göra fel på jobbet allthatime.. Negativ? ja lite!
Förövrigt gick serveringen, som var ett Julbord fullt av fulla norskar, galant! Alla vi servitörer sprang runt och små flina, snacka och hjälptes åt!

Igår kom det snö så gatorna ligger vita liksom det ståtliga Bergen runt om. Stod i Cafet, julmusik spelades på radion när snön började fall utanför det julpyntade fönster- då kom den första julkänslan! Sekunden efter spiller jag ut hela min kaffe kopp..börjar bli något av en vana nu dock lyckades jag hålla mig borta från pengar, kvitton och veckorapporten denna gång..:)





RADIO NORGE!



We likes?

har absolut inte att säga!

Men:
Öl, Bybana till Minde, Ölspel, Göteborska, Musik, Snack, brasa, Byn, Smultringar, efter häng i lägenheten, element, sängen! Igårdagens kväll i korta drag, fira att det var helg med ett gäng sköna Göteborska guttar eller ska jag säga the "IKEA CREW"

Idag blir det servera..sååå kuuul..mmm! Och efter det kanske vi springer över till Gurris på lite öl!

Veckan har förövrigt bestått av regn, och lite mer regn. Jobb, och lite mer jobb. Lite Zumba. Lite bokingar hem. Lite hometalks. Och kommer kommer nog också att bestå av en slösöndag med några timmars jobb!



RSS 2.0