Friday is here!

Idag har vi vart på Radisson igen, vi fick en tour av en del hotellet och den restaurangen vi ska vara i! "Finedining" hehe, tjena vad jag kommer suga men som tur har jag ju Felicia vid min sida, yes vi ska jobba på samma ställa-scooore! 
Vi fick också jobbkläderna idag, kommer gå runt i slips, fancy fancy! Börjar jobba lite smått nästa vecka!

I Onsdags var det riktigt nice väder här så låg nere vid hamnen och sola, gud vad jag längtat till sommaren och värmen alltså, orkar inte gå runt och frysa i samma kläder (våra mjukisar)! På kvällen gick vi allafall nere till st julians och drack lite drinkar, strawberry mojito, riktigt goda!! 

Dan efter vare kallt igen så blev gym, poolhäng och bastu! Va som en varm spaghetti efteråt, laga lite mat och sjönk nere i soffan ett tag! Vi har faktiskt blivit ganska bra på det där att laga mat, och väldigt okänsliga, åt kyckling med ben och allt igår, jag växer upp haha! 😉 



Tuffa tider

Nya veckan rullar på,ska bli fint väder! Så har planerat små trips för att utnyttja dessa dagar! 

I fredags åkte vi ut till Radisson blu, sjukt fint där borta!! Vi snacka jobb med Bigboss och nickklick de vill att vi ska börja där, först börja lite smått och sedan full tid! Har vart lite veliga över detta jobb p.g.a anstånd och lönen men man måste ju pröva iallafall för vi kanske trivs hur bra som helst? och vi kanskekanske får kaffe och mat, hallå sålda...😉

I lördags körde vi utgång, satt och förfesta lite i vårt rum, åkte ner till Pace och tog några gratis drinkar och insåg att på lördag är det mycket folk och alla är en aning mer snyggklädda än oss, svart tröja och airmax, yes! Iallafall såg vi några familier faces, några creepie smile, dansade på footloose och var en vända nere vid beachen och snacka med några "valleys"! 

Söndags var det fettodag vilken det är sisådär ganska ofta 😉 men vi gymmar ju ibland också! Prövade på att bootcamp pass förra veckan och jäklar, vi blev genom svettiga 4 sure!



Vårt kliniskt rena kök......

RSS 2.0