me like, ALOT!!

♥♥♥


buse!

spenderade gårkvällen med Pettersson buse festis (massa mer) Elin i henne myslägenhet, trevligtroligtflummigtbehövligt tänker jag då såhär "i det stora svängerna" som ordspåket säger!! 



japp

Efter tvådagar ensamhet (the parents var på polissm!!) i stora huset kom Pontus på kaffebesök/pratstund/rastning av Lollo, mycket trevligt! 



I fucking home!

Sitter just nu på varndran hemma i ljuva Ljusnefall!

And this is my story!
Fyra tjejer flög ner till Magalufs varma väder och vita ständer! Vi bodde sju personer i en etta, låg på badluftmadrasser på golvet. Stekte nere på stranden och flöt på våra luftmadrasser i vågande havet (åtminstonde i början..haha!) Vi överkonsumerade Ketchup, hade det till allt vi stoppade i munnen ungefär. Använde oss av "Hellu dude" och "Here me out this is great" lite för många gånger. Flummade bort oss totalt på resturangen (one more of this..) lägenheten (toainsedenten, Carro ser pepp ut) stranden (ska vi simma dit åt, Meeen lägg av då, hunkpar, beachbox) överallt kan man säga..!

Innan våra utgångar spelade vi kort, kort och kort. Vi dansade på tomma och fulla dansgolv,  Snackade med folk, hängde med barskolan, spelade pingpong, shotade teqilla och köpte drinkar, snusade.  På vår näst sista dag i Magaluf följde vi med "crewn" till en underbar resturang där iallafall jag fick smaka Pealla för första gången som förövrigt var asgott, sedan fortfatte minibussen och stannade till och vi hoppade i det turkosa vattnet mellan klipporna, helt underbart! Det är då man njuter och försöker ta in allt och spara det långt inne i minnet! 

Sedan fortfatte våran resa till Palmaflygplats där vinkade vi av Adelinn och åkte in till Palma stad för att leta upp ett hotell. Carro och jag hittade det perfekta ;) vi hamna på ett gayhotell...hehe! Efter vi checkat in drog vi på trerätters middag, niiiiice! Och efter lite sömn och en stor frukost tog vi färjan över till Barcelona. På färjan låg vi i solen och badade i poolen uppe på däck. Framme i Barcelona fick vi hjälpa av ett jätte gulligt par och vi tog oss i genom Barcelonas otroliga gator och hitta flygbussen. På flygplatsen sprang vi runt och leta resor, när vi bestämt oss var det försent och vi bestämde ledsamt men lättade att ta flyget hem. Efter hundra år på flygplatsen med poliskontroll, sömn, och damp var det våran tur att flyg till Prag! ;)

Och pangboom hemma i Sverige/Stockholm....sov en natt i stockholm och halvsjuka åker vi bussen hem!
   


RSS 2.0