STUDENT!

På fredagen tog Vimmerby gymnasiums treor studenten! Så vi var och kolla på dom sen vidare för att fira JASMINE SOM HAR TAGIT STUDENT!! :D Där åt vi smörgårtårta och tårta! Sen iallafall gick vi vidare till Wendela där det var typ "klassträff", as kul! Säger bara *HP08*!

Sen gick vi vidare till Harrys där vi spenderade hela kvällen 

sommarlov?

Sommarlovet firade vi med maskerad ;D

i


superhelg

Som sagt åkte jag in med bussen och gick direkt till Källingen där Micha och Towe va, sen efter ett tag kom de andra också. Så vi började spela (öl)brännboll, fast inte jag (nykterhelg). Sen kom massa andra folk och då efter ett tag körde vi brännboll igen, tjejerna mot killarna ;) Gick as bra ;D haha!

Sen kom Sara och Lotta och jag åkte med dom till Ösjön för att hälsa på paddlingsgänget! Men Haglund vägbrekrivning kom vi vilse, men kul hade vi iallafall! :D Såg både älg, kaniner och fågla och öl på att köra i diken jaha en åktur jag sent kommer iallafall.

På lördagen kom Sara och Carro och vi åkte ut till sjön! Sen var vi iväg på vår paddling, säger bara att det var hur underbart som helst. Vid Försjön stanna vi och grilla, gick upp på berget, och prata vid elden, sen sov förstårs! Sen blev det att åka hem, och lägga sig i solen eftersom man inte fått någon bränna under lördagen (even att vi vart uten hela dagen i stålande sol) för vi hade på oss så jäkla mycket solkräm ;) haha men brände oss gjorde vi inte!

 

Fredag!

Vart hemma från skolan idag! En lektion vill säga. Så har suttit lite på varnadran och solat, men nu snart ska jag nog in till Vimmerby för att vara med Micha,Towe och massa andra! Det blir nog att spela brännboll i källningen, sommarkänsla på den! Sen skulle jag nog följa med Sara och hälsa på paddlingsgänget som övernattar redan idag! :D 


två veckor och tre dagar...

..Jaa så länge sedan var det jag skrev sist

Vad ska jag säga? Tiden flyger iväg haha:) Men det har hänt massa tycker jag, båda bra, dåliga, konstiga och roliga! I söndags snart en vecka sen flyttade vi ut från lägenheten vi haft två år typ, kommer sakna den: JAA! Men tror typ fortfarande att jag har den ;) haha! Så hela veckan har jag bott hemma, har gått bra än så länge iallafall! Just nu är jag lite sjuk :( fan orkar inte med det! Men har typ skitit i det och gått till skolan där vi mest ligger ute och solar nu när det är så fint!

I helgen blir det iallafall att paddla, kulkul. Så på lördag morgonen åker Sara, Carro och jag ut till ett gäng(orkar inte räkna upp dom) och hänger på dom! Det blir också att tälta och säkert att grilla m.m.

Sen är det bara 4 skoldagar kvar :D:D:D Och på fredag blir det att fira studenterna!! Det kommer nog bli as bra :D





RSS 2.0