veckan i bilder!


Måndag!

New week, kom igen!

Kolla yr igår och med stor glädje kan jag se att det ska regna i ca 10 dagar fram över, HÄRLIGT!!!

♥♥♥

its geting serious

Dagarna går på, mest bara jobb, men till helgen blire det lite skojiheter! I think we need it!! skype med Syster igår! Liking a lot ♥

Idag har jag fått ihop 8 timmar jobb, fick jobba på ett nytt Cafe idag borta vid bystasion. Har inte mycket att säga precis..framtiden är fortfarande ovis men ändå inte...lite smått "binda mig" panik så vi får vänta och se!

förövrigt är det 15,3 grader är det just nu i vår fina lägenhet!

 


Gurkmeja

I söndags, Bergens lediga dag, var Carran och jag på föreläsning om..mycket(?) Om kropp, energi, tillskott med mera, vi fick den grattis av en från EQology så där var vi nårga välspendrade timmar och lärde oss mycket!

long time no see

Heej där!! (Men ska du gå säg mig vadå ska vi ta sällskap?) japp där fick ni lite flashbacks från Byz...

Jag jobbar nu fulltid på Solbröds Café(er), fick interjvu och hoppade in dagen efter och sedan dess har det rullat på! Det vill säga i exakt en vecka nu, och jag har redan fått mycket ansvar, jag får jobbar ensam och stänga cafet själv m.m jag känner dock att efter en vecka ska man väl inte  fått så mycket ansvar?! Men det borde ju betyda att de litar, thats good!!

Så mina dagar består av att gå ner till byn och bre mackor, servera kaffe, ät extrem god lunch(+ latte/varmchoklad/kaffe) och ge folken i Bergen det sorters kakor de sultnar efter. Och självklart har jag förklädd och "mössa" på mig(looove♥...)plus en vit tröja som jag redan råkat tvätta så att den nu mera är åt den gråtonade färgen.. När jag kommer hem till min gulrandiga Ikea sambo blir det mack/baguetmiddag, vi lever ungefär på solbröds produkter just nu..!






Ungefär så ser mina dagar ut!


lockig

Gårdagens jobb gick galant, jobba med en skön tjeja!

Spillde rödvin √
Drack vin √
Fick champagne o blommor √

Just nu ligger Carro utslagen i sängen, undra vad hon egentligen gjorde igår när jag jobba..? Men snart ska vi korka upp champangen och fylla glasen med vin för en redig byrunda!! Oooouu aaaah ooou aaah!

Fredag!

Just nu är allt så oklart, många val,många viljor, många möljigheter, mycket väntande! Men det är fint väder och vi njuter av värmen och solen!

 Har också inskaffat den nyaste Iphone- hell yeeeah!

Idag är fredag och jag ska jobba för att sedan (om inte klockan blir för mycket) dra ner till byn med Carran och träffa Jacob och co.


 


November!

Det är novermber idag?!

Idag gick vi iallafall till Itrain för att köra lite träning, körde seriöst för engång skull! Efter det drog vi till HM i våra svettiga träningskläder, köpte brun färg!! Japp, jag har blivit en aning mörkhårigare!

Efter makgrills/ägg midddagen jag fick jag också norskasamtal så imorgon bär det av till två olika interjuver, så det är väl bara att köra Iguess! Det är inte alltid lätt att höra(fatta) allt de säger på andra sidan lurer, men om man bara säger "ah", "låter bra" och "vist jag kommer" så verkar det ju funka ;) Det pinsamma är den dära långa pausen som uppstå när det väntar på att man ska säga nått och man inte har någon aning om vad det frågat efter...hehe vad sa du nu?

Bergen!

Här i Bergen börjar vi dagen med en stor portion havregrynsgröt och avslutar den med kladdkaka, scones eller chokldbollar!

I igår (måndags) väcktes jag av den ringade mobilen och svarade nyvaket, vill du jobba? Du har jobb så fort du är färdig! Flyger ur sängen, klär på mig, sminkar mig och listar ut vart jag ska medans min otroligt bra roomie lagar frukost till mig. Slänger i mig gröter och drar på jobb, när jag kommer hem blev det storhandling för att fylla på det dåvarnade väldigt tomma kylskåpet.



my notes!

Efter jag skrivit på kontraktet nere på Adecco fick jag arbetsuppdrag direkt, redan samma dag! Så åkte nervöst ut till Edvard Grieg hotell, går av bussen och börjar vandra åt vad jag tror är rätt håll, klockan går och gången blir snabbt till spring, hittar tillsist vägen och rusar svettig in till köket och presenterar mig, hejhej Emma Pettersson! Sätt direkt i arbete att lägga ut bestik på borden, arbeter blandannat med en trevlig spanior som jag pratade mycket med, älskar prata engelska..not!

Vi börjar servera och i mitten av allt hör plötsligt att någon säger "Emma" kolla upp och ser Mira som jobbar på Longyear, alltså skämtar någon? Jobbar du här nu? hehe ah! Snacka lite med henne och hon var där med sina nya medarbetare, världen är liten?
Har också för små skor på mig så varje steg jag tar känns det som tårarna kommer närmare. Gick som en krata och "bossen" såg nog min paaaain och jag fick byta skor, halleluja! Flög fram som sagt!
Spaniorien skulle också in till byn och jag tar hjälp av honom för att komma på rätt buss, kommer vi på rätt buss? nejnej! Men efter en lång busstur kommer jag iallafall hem till min sambo som fortfarnade är vaken, berättar allt som hänt i korta drag och somnar sedan in!

Dagen efter serverade jag på en bergavning inte långt ifrån lägenheten. Efter Carro lämnt av mig gick jag in in ett ståtligt hus med bilder på Norges tjänare hängade över hela väggarna. Vi var fem stycken som sprang runt med Kaffe och allt där till! Mycket kul,alla var så trevliga, fick även både mat, blommor och dricka med mig hem. Väl hemma peppade vi tillslut upp oss och började häva i oss våra öl, vem kan dricka hela snabbast? äran går till mig på den punkten! Sedan sjöng vi för fulla muggar, skratta och filma.



Efter en flummig bybanetur med ett gängkillar möter vi upp Kristina, Gurra, Christoffer och Lisa på en random bar neråt bryggen. Går sedan vidare till sjöboden och hänger där hela kvällen. I kön in möter vi också de vi träffat på bybanan, haha hallå jah! Carro fick sig tillochmed sig en redig svängom på det just då tomma dansgolvet..jag njöt själv med att titta från soffan ;)

Lite halvsegbakis åkte jag tillbaka till hotellet och serverat på ett kronbröllop, något som jag aldrig upp levt tidigare och som jag nog aldrig mer kommer uppleva! Masssssa mat, läsk(alkoholfritt), allsång, ljuscermoni, filmvisning, folkdräkter, bordsdans och massa mer mat! Blev underhållen av en energirik servitör medans vi vänta och fick frågan "allt bra lillevän?" många gånger om! 


RSS 2.0