film

har blivit mycket film på senaste..

I rymden finns inga känslor- värd att se!! Hur skön som heslt, Sara och jag satt och kolla på denna och bara njöt!
Step up 3- lite överdriven och förutsägbar med snygga moves och snygga människor!

Gulliversresor
- underhållande och en annnnning överdriven!

Love and other drugs
- underbar film! sorglig, roligt, romantisk you name it! 

vill se!!! "Just go with it" med Adam Sandler och Jennifer Aniston , verkar hur skön som helst!

har man sportlov i gymnasiumet?..

den frågan ställde pappa till mamma här om dagen, tre ungar och han har inte märkt det?

balträningen var skoj, missa förra gången så var lite borta idag! blev mycket skratt, trippning och galopp iallafall! Sedan hämta pappi upp mig för att åka hem till Ljusnefall, länge sedan btw..Lärde mamma spela poker så hon jag jag har lirat lite ;) 

Kim har fått körkort idag ♥ bäst äru!!

!

7 4/7

hur svårt kan det va?

..inte alls! Men jag kan inte koka ägg! lyckas verkligen aldrig..


måndag!

Bestod av skidskoråkning/korvgrillning och senare kommet ett helt gäng till mig på filmkväll! Gulliversresor och salt (:

<3<3

hejdåhejdåhejdåhejdåhejdåhejdå

 


POKERKVÄLL!!

väntar på mina dealers ;) Ikväll är det poker som gäller!

(bild från google)


promme!

Nu blir det ut i finafina vädret på chillpromenad med Michaela! (:

just..


@KIM

Sitter hos min lilla tönt! Vi gör inte för mycket, festa igår! det var skoj, va hos först hos Michaela med alla tjerorna sen blev det Chaplins där det va "tom som i en studentsmage" ;D ne men vi hade skoj ändå! Sedan vandra i hem i kyla och sov, idag gick vi också lite halv ruttna till stan, fick lite ryk och gick in i möbelaffärer och pröva soffor, what? ;)

 vi dra till fjällen, skabbiga= jaa!


hämta te då för fan!


hahaah xD

  


inte lätt

va och kolla på gardiner med Skrullis förut idag också, sånt är inte lätt!! Så blev tuvärr inga gardiner köpta, men det tar vi på lovet när vi ska på roadtrip förhoppningsvis ;)

hitta en gammal bild från en extremt stökig lägenhet..


!

Imorgon är det redan lov igen!! ska bli skoj (hoppas vi), firas med utgång troligtvis, ska upp till Michaela där det blir förfest eftersom den flickan blivit 19 i veckan.

Kom nyss hem från VOKs årsmöte, så nu har jag bäddat ner mig i sängen! Mätt som tusan efter all smörgårdstårta och alla kakor som bjöds där uppe ^^

 

tisdag!

tisdagtisdag!

Bärt upp ett bord med Mamma, sen somnade hon i soffan och jag på sängen tillsammans med lollo, myys!


fortfarande..


Aktivitetsdag!

Aktivitetsdag i skolan bestod av:

Självförsvara
Step

plugga, handla, träna, dusch, sov!

denna helg?

jaa i fredags efter jobbet gick jag tiill lägenheten och spänder hela fredagen där (?!) va inte på humör kan man säga..

På lördag blev det jobba, senare på kvällen hämta Sara upp min och vi hyrde film och myste, när jag kom hem till lägenheten fick jag besök av Pontus och Daniel vi spela kort och prata! 

Gick upp tidigt till gymmet, både Sara och jag var trötta så för min dela blev det inte så seriös träning :/ åkte iallafall hem efter det typ...
delete please

6/7

one day...fuck 


take me back!

smile like you mean it


Radion på!

Radion är på och Lady Gagas nya låt har världspremiär!!


Born this way
Tyckte den var helt okej, den kommer nog spelas överallt nu några veckor!


STUNEKS..

is thaaaaat skit! eller? nej här är det lugnt som i i Nordpolen! Men har ändå fått mycket gjort idag, packat upp flera lådor, "hjälpt kunder och fixat!

Det är ju för fan fredag idag? Hur gick det till?! Veckorna går så jävla snabbt nu, men jag klagar inte! :D

Viste vi inte?

Här om dan fick jag en chockande nyhet ;) haha ne skoja men tjejtjusaren Barney i "How I meet your mother" är bög i det rediga livet!? what?



viktigt fakta? nej!


Flummit!

Sitter på Stuneks har snart jobbat färdigt, gått bra! Sålt lite iallafall :) Va i skolan innan va lite flummit idag tycket jag, så det ska va!

Igår åkte jag Ida och Michaela ut till Djurdala för att städa ut hennes rum o lite, När Ida och jag skulle bära ner en låda för trappen gick det inte så bra och efter ett tag stod Ida ensam med lådan i handen lite halv hukande och skratta så hon inte kunde andas. Sen när hon skulle bära ut lådan till bilen kunde jag inte hålla mig skratta åt henne där hon kämpade med lådan ;D

Senare blev det Hockey med Carro och Evve! Tvärr förlora Hv med 3-1 men det kämpade bra och hade många skott mot mål o såååå haha! På pausen tappade even jag och Carro bort varandra i  folkmassan, lite halvskrattande gick vi sedan runt lite innan sista (halvlek x)!) 20 minuterna!


då var det måndag..

Måndag igen efter en fin helg!

Blev en mysig trip i Linköping med balklänning prövnig och fika och smyckes shopping, kom hem till lägenheten och då var det bara på med andra kläder och starkare smink och rusa bort till Sara för att spendera en kväll med sangria, vattenpipa, skratt, drickspel(?) och musik! Besökte even Chaplin för första gången, och åhult spööökhuset ;)

Idag blev det träningshuset med saarru



.

Va ute med Sara och vandar igår, svin halt! efter en stunds promme är vi nere i stan och ska skynda över övergånsstället vid Palma, vem halkar inte pladask ner på asfalten om inte Emma Pettersson? Jo jag tänke att bilen som kom skulle ha nått att skratta åt x) ne men vi fick oss iallafall ett gott skratt. Väntade hela rundan på att Sara skulle snubbla till men icke ;)

Tänkte lägga mig brevid en lite gurrande, mysig och små fet katt nu och sova lite, för imorgon blir det Linköping och fääst!  


!

Efter skolan skulle Carro och jag vänta på Sara så blev lite häng på stan för att sedan gå ner till media och kolla på deras lilla projekt. Sen vart det Kina(n), jätte muuusigt och roligt!! :D 

Efter det blev det hem till lägenheten, Elin, Matilda och jag hade lite myskväll med godis film och massa snack! Fick också vet massa skoj som hade hänt på deras semester! 




RSS 2.0