@ solbrød!

Vaknar av: "tio minuter kvar..." jag ær tillbaka i Bergen, tillbaka i Norge! Efter många bra dagar hemma, ångrar inte en sekund att jag hoppade på flyget!

 Går hemåt i regnet (vad annars?) och møts av två regnklædda Bergensare ;) slæpper væskorna och kramar de båda! Vi går hem till Lien och sætter på te och æter kakor och berættar allt som hænt och allt som poppar upp i våra huvuden!

Nu står jag på Solbrød igen..Jaa har också fått schemat och jag jobbar "fulltid" igen... Både bra och dåligt. men det ska inte stoppar mig inte från att gå på min interjuv næsta vecka. 



exakt som den ska vara ♥  


Dagens

Vänta in min såkallade "bigme". Kaffe är lagat och solen skiner.

Igår träffa jag en nykär Matilda, happy for you! Så hilma underbart att se, alla här hemma är så kära! Make me wonder how it feels ;)

Och så fick jag se många underhållande filmer från "ElinStudio".

Nu skällde bebis- Anna är kommen!

We

Med högsta volymen på radion styr Kims lila gråa pärla ut mot Blackstad. Vi skricker med i låtarna sådär så man bara gör när man är ensam. Svänger in till Kims "Looovaa" Robin där förfesten redan börjat. Vi kör spotyfi listan och "Somebody I just to know" börjar spela, jag rör lite på axlarna och skrattar för mig själv och medans mina tankarna styrs mot Norge!

Sedan styrde hela gänget bort mot bygdegården där festen är vildare. Träffar även här några kända människor, väldigt roligt eftersom jag trodde den enda jag skulle känna var Kim. Kvällen blir en såndär kväll när man bara dansar och dansar tills benen knappt bär längre.

I väntan på skjus får vi höra Hugo hiostaria av kvällen och även få skratta åt hans och kusinens "lycka" när skjusen åker iväg med både deras pizza och tårta...



Dagens

Väckes av parer Pettersson/Pamler, vi åt frukost och smällt maten vid tv för att kolla färdigt på filmen Superhjältar. Som förövrigt bör ses- vilken film!!

Sen blev det någon timmes jobb på Stunkan innan bilen styr hem mot Ljusnefall där.....Nu kommer det: Mamma gjorde smörgårdstårta - jag dog!

På kvällen schema står Äventyr med Kim. Och det, det skämtar man inte bort!

byebye baby!


CARRO, IT`S FRIDAY

Det är Fredag, fint väder och fina planer.

Vad händer när en bleknorsking kommer hem till soliga Sverige? Jo hon bränner sig. jaja vad gör det när man får hemlagad mat och ska iväg på skojigheter?

Som vanligt skyndar sig inte Kim och jag med att göra oss iordning men tillslut är vi påväg till Alex. Lägenheten är redan är full av välkända ansikte. Efter ha kört både CHIPON, Kluns och "slå på bordet leken" och fått en och annan dödsgarv går vi ner till KÖKET, det är debutt för både mig och Kim! det låter vi tillochmed han ikassan få veta. Vad skrattar du åt? Ne du är så rolig bara. ;)

Vi köper varsin Cider och sätter oss väldigt vuxna vid borden. Men innan kvällen slut har både hunnit snacka med mycket bekanta och kört många vändor på dansgolvet. Efter ett Palmabesök går jag hem till sis för att  somnar tyst och snällt på deras soffan. Bra kväll!  


Dagens

Torsdagen tillägnade Emma P Pettersson tillsammans med Kim N Nilsson. Efter lite spotify och sol begav jag mig in till Vimmerby och hängde sedan hela dagen med galning själv. Vi snackade igenom livet och drog en snabbis runda på stan. Vi smidde också planer för Fredagen.

Innan jag drog hem till Ljusnefall och sängen svängde jag förbi myskoja och hitta en snygging. Som i framtiden kanske kommer bli en inneboende. funfun!




Dagens

Lägenhetsvisning och middag hos Pontus, vidare till Haglund och festmö lägenhet för kaffe, Michaela och Daniel var där så det blev mycket "caching up" och skratt där. Och självklart lilla Chiwa. 


Dagens

Tidigt på morgonen åker vi ut till pelarne, kramar om mamma, mormor och den brunlurviga snuffisen som springer vid bena. Går upp till mitt rum, mitt egna rum! Som Anna nu använt till garderob...

Sätter mig i solen, känner mig glad! Nästan så jag sitter och ler lite för mig själv! När Anna kommer hem från jobbet sätter hon sig vid mig och vi skrattar tillsammans till Solsidan klockrena episoder.

Dock saknar man ju Lien såklart, Checkar lite då och då om de upptaderat, och det gör dom flitigt! Fortsätt så snuttisar ;) All love to ya!

ps. jag är inte jätte stort fan av rostade mackor och oboy men ska därimot TVINGA i mig smörgårdstårta ihelgen. Det NI!

Ja just det, jeg ar i Sverige jeg!

Beställde i söndags en flygbiljett hem till Vimmerby och hem till Ljusnefall. oj? vad hände? Jag ska hem! And nobody know. Åkte på måndagen, allt gick fint! Tills jag kommer till Vimmerby och ser att bussarna hem till Pelarne slutat gått..Gå till syssan och överraska henne? svar:ja!

Fråga 1

Vart bor hon?
Fråga 2
Vad är hennes mobilnummet?
Fråga 3
Varför svarar inte hennes sambo?

Det jag vet är att det ligger någonstans vid Intersport eller iallafall den gatan. När jag kommit ganska långt ställer jag ner resväskan och går och kollar på ett par brevlådor, vad är det första jag ser? A.Pettersson/A.Palmer. Lite nervöst går jag in, knackar på dörren. Ingen hemma...

Båda var på träning. Jag får tag på Annas nummer, ringer henne!  "ÄR DU I SVERIGE?! ÄR DU I SVERIGE??"

I väntan på Anna går jag lite och andas in Vimmerbys atomosvär. Hör en bil stanna, kolla bak och ser en svart klädd männsika springa ut och bort mot lägenheten. ANNA, ANNA? Hon ändrar rikning och springer ner mot mig och som i filmer kaster vi oss på varandra. Om jag ska vara ärlig fick jag inte fram några ord, tårarna börjar istället rinna-weeeird.

Sen när Anton kommer fikar, snackar och kollar film. Och jag somnar gott i deras soffa.


RSS 2.0