!

Har just vart och gått lite med Ida, Frida+pixie i vagnen! Nu ska jag tvinga väg mig på skivstång, Makkan kunde inte följa med idag :( så känner mig inte jätte pepp. Imorgon är det Matte B nationella, känner att det inte kommer gå bra! menmen


Vilken dag!

Jag möte först Kim och vi gick lite innan vi satte oss på pirripirris uteservering och dela på en pizza. Där vart det mycket roligt snacka och flum. Kim fick tillexempel låsasringa en gång xD haha!
Sen möte vi upp Sara och gick upp i lägenehet och lämna lite grejer för att sedan vandra vidare till Kim där vi bland annat spela tvspel, sånt där när man står framför tv och rör på sig! Sen skulle vi gå hem till mig igen och vi var ganska trötta så vi gjorde det olagliga och sprang genvägen över tågspåret :S

Vi hämtade upp alex och åkte vidare till Nossen, där var trevligt men vi åkte därifårn ganska snabbt upp till en annan fest. Där var det askul. Sen när hälften gått till harrys bestämde andra hälften att gå till palma så vi hängde på. 
Senare efter mycket spring någon gång efter två blev vi övertalade att följa med på efterfest över åbro längre bort från där vi va på andra fest :O Fast Sara och Alex pallade inte följa med, men Kim och jag släppade tillsammans med de andra! På efterfesten blev det lite kortspela,snack,musik m.m. Därifårn gick vi lite innan fem! :O Så var morgon när vi gick hem kändes ganska fel när det var helt ljust! Men när Kim och jag kom hem somnade vi ganska snabbt och vaknade runt 10-11 sen.

Så idag gick vi till Kim och har slappa där hela dag. Och sen har Tomas varit här så nu har vi flyttat ut lite möbler från lägenheten och matilda och jag möblerade också om lite nu när det blev så tomt :P


Långhelg

Lång ledigt denna helg tors-sön! Har vart härligt :)

I onsdags blev jag inbjuden till Sara och fira henne, hon bjöd på mat och efterrätt och hela köret. Var jätte trevligt, even fast jag mest satt och lyssna på vad det andra hade och säga ;P

Torsdagen fick bli en riktig seg dag, var i lägenheten till ca fem sen åkte jag hem och åt mat med mera. Gick even vilse när jag skulle promenera lite :P smart!

På fredag kvällen sen cyklade jag in till stan och gick upp till Micha! Där Sara, hon, Fredric och Kasse va. Så där var vi litet tag innan vi gick till en fest typ :P Där var lite folk som man inte kände ;) Senare kom också Jessie och Kim!

Och idag är det lördag, man håller inte koll på dagarna när man får extra ledigt. Men iallafall så har jag sprungit lite ärend på stan och jobbat hos mamma. Jag jobbade lite mer än en timme ensam notera: Ensam! Men det funka bra :) Sara, Carro och Tobias kom even förbi, för att visa Sara tatuering! finfin :) Nu sitter jag i lägenheten och väntar på Kim, vi ska hitta på nått. Senare ikväll går kanske Micha, jag, Sara och Kim ner till Nossen för några skulle kanske ha grillfest där :)

Kim och jag ;D


Beroende ??


!

Idag åt vi "alla tre" frukort tillsammans sen vart det upp på mitt rum och sätt upp speglar och tavlor m.m. Och idag bakade faktiskt mamma båda bullar och tigerkaka så det blev riktigt mysfika innan pappa och hon gav sig in till stan!

När de var borta titta jag på Despret! Lite bra det är, ja! Och gick med Lollo lite.

Kan bara säga att det var lax och klyftpotatis med tatziki till midda idag, jävla vad gott det var! Sen efter middan blev det lite "för i tiden snack". Det är så kull att höra om föreldrars liv som unga och alla fester och bus de hittade på. Önska att det var lite mer som förr när man hör hur de tog ihop hela gängen och riktigt festade.  


!

Idag är det fredag, det gick ganska snabbt tyckte jag. Veckorna spinger iväg nuförtiden ;)

Igår var hela klassen och hv klassen ute och paddla, Jag, Micha och Carlotte padla och det gick jätte bra! Fast det var svinkallt. Tre personer ramla i vatten, först efter lunch när alla skulle gå i kanoterna ramla en i, sen när Wendela och Amanda var två meter från stranden ramla dom i vattnet pågrund av att Henke hade hoppat i deras kanot och när han skulle hoppa till bryggan välte den över ;P

 


Valborg, Orientering och slapp

I fredags var det Valborg och det firade vi först upp hos Micha, med drickspel, skratt och prat. Där uppe var vi ett ganska stort gäng! Sen gick vi vidare till samhall där det var roligt och väldigt mycket olika folk! Sen gick jag med några till Palma där var satt jag, Micha och Towe ett tag. Ditt kom också typ hela klassen så var med dom resten av kvällen. Sen när jag skulle hem så följde Carro och Sara med mig hem, och då kommer jag på att jag inte har min nyckel till den första dörren :S Så där satt vi och prata lite, men sedan letar jag lite till och hitta den (A)

På lördagen skulle jag till Finspång och tävla (10mila) så gick upp åt det som fanns i kylen! I bilen upp blev det som vanligt lite flum, lite sova m.m. För laget gick det bra! :)
Sen skulle jag egentligen gått till en på en liten hemma fest, men blev så sent kom hem ca hakv 12 så var inte så sugen! Så det blev hem till ljusnefall där det var mörkch alla redan gått till sängs.

På morgonen åt jag frukort sen satt jag ute på varandran med datorn i knät! Blev ganska röd på axlarna och halsen/bröstet. Efter det när vi skulle fik så skype mamma och mormor med syskonen så var med och lyssna lite. Sen tog jag tag i mig själv och sprang en runda! Sen vart det mat och chill!

"Jag hoppa av linjen för att det var för mycket matte" Så läser dom bara Matte A, lite rolig kommentar från i fredags!

 

RSS 2.0