Pingvin och ?



Jag lever

Det är sol hela veckan, jag är ledig, jag åker hem på söndag. Känns ganska bra faktisk imellan rastlösheten och oron. Soliga dagar i Bergen är helt fantastiskt, det blir som en helt ny stad (världens finaste stad enligt vissa..) och det njuter vi till fullla av nu sista veckan, om jag ska vara ärlig kommer jag sakna Bergen ganska mycket tror jag, det åter står att se (:

Eftersom jag är ledig (bara två pass kvar)  spenderat jag mina dagar med att sola uppe på taket av Rema 1000 och såklart försöker jag också som ALLA andra träna lite men lyckas tvärr inte så bra som ALLA andra duktiga männsikor, utan det ser mer ut såhär.. ;)  puss och hej




 


Roligt?

Dagarna går, jobbar, hänger med Marsvinet, äter bullar, kollar vänner, serverar, lyssnar på musik, sover




SJU MÅNADER

ps. Idag är det sju månader sedan Dojis och jag landa i Bergen


Get your freak on!

Dance like nobodys watching.



Kvällen börjar på Baksidan av huset, musik spelas och kvällssolen lyser, starkare drycker tas fram. Stunden senare är vi inne och dansar som galningar i vardagsrummet.

Vi pausar dansen och dra ner till Gustav där svensk Valborgs musik sätt på "VINTERN RASAT UT..", feeeeeling på den! 

Sedan dansar vi hela kvällen nere på Scotsman och ja så firade vi in sommaren här i Bergen och jävlar vad bra vi gjorde det.


Those sunny days!


aaaa hejdå, heeejdå

I helgen har det varit fullt hus, både Peters och Oscar föreldrar och syskon har besökt, Marcus hoppade också på flyget för en helg i Bergen. Så blev festligheter både Fredag och Lördag, by besök och shopping, häng i parken, pizza på Ostello, Mcflurry som förövrigt var GOLD I MUN. Sedan avslutade Carro, jag och Mackan med filmmys. 

Vi åkte också och släppte av bästa Mysmaja på flygplatsen, hon ska hem, vilket kommer bidra till att det inte bli någon mer skedning inga mer emmaochsara fyllor inget mer häng i spökrummet. I andra ord-VI KOMMER SAKNA DIG BABE! ♥





Put away the guns babe, but take them out when I see you
 ♥


 


RSS 2.0