chaffis!


Vakna tidigt som vanligt..dom andra segisarna vaknar sent så jag har några timmar to speer! Jassi kom iallafall runt elva, och efter att ha tagit av sig myskläderna och dragit på sig lite mascara följe jag med ner till stan! Jassi, Emelie och Natta skulle handla på systäämet, efter vi gått runt lite här och där åkte jag till Kim.

Vi träna på körkortet, åke massa godis, flumma, laga baguetter innan vi gick hem till mig för att, jaa dampa(?) öl smakar kladdkaka..xD

Senare skjusade vi lite, och tanka. Jag brukar inte tanka så tog ett tag innan jag fatta och Kim bara sitter i framsättet och skrattar as mycket..! tack! Sedan blev det skjusa till Pumpa, chaplin m.m.




The new you!

Kolla modevisning (hårmodevisning?) i Västervik idag med Sara, Kim, Frida, Jassi, Emelie och Towe! Det var Sara och hennes "UF"som fixa, mycket skoj!! Sen blev det Corner (:


 


find fuucking...

NEMO!!
Kolla på hitta Nemo förut, fortsätt simma, fortsätt simma


todag is the day

Japp vaknade av solen, lugn och harmoniskt! Efter ett tag undrar jag vad klockan är, varför vaknar jag innan klocka (?!) I lite halvpanik försöker jag hitta mobilen, hittar den i två bitar på golvet..Startar den och 2.00? Fattar att det inte kan vara två och stäning i lite smått panik på datorn! Japp försovit sig till 8.05, gick iallafall på halva lektionen (:

gick just promenad, niiiice! Och snart kommer Sara över :D

EGYPTEN <3 you girls rooock!
(så att säga)


 


!

Jobba på Stunkes gick fin, men kan ju säga att balträningen inte gick lite lätt men kuuul var det!! ;)

Nu sitter Micheala och jag i lägenheten, vi sitter i våra egna små världar!! haha


Hi this is Carmen Reece!



You were in college, working part-time, waiting tables



thaa weekend

i fredags var det bildvisning i lägenheten, och vad vi skrattade, saknade och mindes! Sen kom Kim som var festsugen, fast ingen var på den ideen...Sen kom också Frida och Michaela ett litet tag! 

åkte hem tidigt på tog det lugnt (åt!!), sedan blev det in till stan och göra sig iordning, åka bussen till Västervik, ölspel smsrolette dans ballonglek skratt, vidare till Palladium!! :D 

?! 


snart!

Går snällt upp och gör mig iordning medans Matilda och Elin ligger skööönt kvar. Kommer Upp till Hr med Michaela och fpr redan på att vi inte har lektion!! LYCKAT! Så går ner till skolan för att "plugga lite" fram till 11 (2,5h!!) då vår nästa lektion börjar.

Har nyss varit på möte om balen, betalat och skit! Börjar träna på söndag, aaaaa!! Ska bli skoj hoppas jag ;)


onsdag!

Gick som vanligt i skolan, efter åkte Frida, Sara, Micha och Carro med upp i lägenheten där det blev lite snack och musik (:

Sedan blev det att hänga med Sara, Carro, Daniel och Markus till Västervik, alla dom skulle fixa håret till Saras projektarbete (modevisning!). Så blev först att pröva ut kläder till dom tre för att sedan färga och klippa deras hår! Så där har vi spenderat några timmar inna det blev Mcdonalds och sedan köra hem (:

Nu är jag i lägenheten med Kussarna!

skolan, apu, semla!

Måndagen var seeeeegast ever, Carro och jag bara att och undrade när den exstremt söliga dagen skulle ta slut! Den tog iallafall slut då blev det fika med Towe och Jassi.

Byte even APU plats, misstag?? Kanske men blir bättre så, nu framöver bossas jag omkring av självaste mor min. Så följde med hem på måndagkvällen och gick upp och jobba på Stuneks idag, när Mamma och jag slutade blev det att göra lite ärende på stan och even en semla och Caffelate (äkligt gott!!) 


'efter ett lååångt bad och lite checkning på intenet blir det snart läggis, byebye bitch(es)!  


sööndag!

hämta Towe och åkte ner till Jassi där vi satt och snacka ett tag innan jag drog bort till Kim! Va där till Michaela kom, när hon kom åkte vi bort till Locknevi (typ)!
Där vi hoppade in i Fridas bil och körde till Västervik och Mcdonalds. 

Kom hem ganska sent till Lägenheten där min roomie var, vi bestämde oss snabbt att sova! Båda var pisströtta, hon hade förövring tagit hand om lägenheten mycket bra när jag vart bort (:  


weekand

kom hem Fredag, skulle gått ut men ak så trötta vi va!! Blev hemmakväll i Ljusnefall, thats pretty nice ;) På Lördagen blev det lite skidoåkning för den tio kilo tyngre kroppen (efter en vecka all inclusive :S)

åkte in till Kimpan för att snacka lite strunt, sedan blev det att göra sig iordning för att bilträff med Frida och Michaela (;D) Senare stötte vi också på tjejerna på Palma där blev det mycket skratt!!

Beskrivning av kvällen: "kom hem halv fem inatt eller ska man säga morse? inte lite trött jag är & har ungefär bara 34 nära döden upplevelser ;)" Towe (äre fest i bilen) Lindblad


in thaa apartment

Jaa hemma från EGYPTEN Hurgada nu! Som var helt roligt, knasigt, soligt och allderles underbart, "så att säga"! Vi tre små filurer tog bilen på onsadgen och åkte ner till Saras väldigt snälla kusinern. Där blev det spela till vi va så trötta att det va läggdags. Upp mitt i natten för att bege oss till flygplatsen.

Allt gick fin, ut på stan första dagen! Misstag? trodde ärligt talat att jag aldrig mer skulle lämna hotellet, men vi var nog allt ute på stan lite varje dag! Allt fick vi med oss lite nya saker hem. Vi hann med ganska mycket under denna lilla vecka, sol, bad, snorkling, kolla hälsa på Nemo och Dosis dock genom en undervattensglasbåt, massage och scrub (weird and creepy!!), äta massa mat och kakor haha, sakosäck bar, åka taxi, mycketmycket flum, film, hotellsunderhållning (säger bara ryssar alltså^^), bo på två hotell, dricka underbart goda drinkar och ja motsattsen! När vi sedan kom hem efter 15(?!) timmars förening var det raka vägen hem med ett stopp i växsjö för en mycket god pizza på elvan.  



lov,jul,nyår

Lov!!
Spenderat den mesta tiden hemma, eftersom släkt och familj är där! Har även hämta mina syskon i Stockholm, varit lite för full på juldagen, åkte skidor, packat lite till egyptien, fikar och myst.

Igår blev det nytt år 2011?! konstigt.. Men det firades med mat och efterätt i Södra vi. Förfest i Vimmerby, sen vidare till Nibelius och vid tolvslaget var vi självklart på torget och sprang runt och önska alla Gott nytt år. Blev Harrys en sväng också innan jag blev följd hem till Lägenheten!



RSS 2.0