!

Efter skolan följde jag med Frida, Sara och Carro lite på stan. Sen gick jag till mamma på Stunkes och där blev man en bh rikare ;D haha!

Och nu har jag just kommit hem från Orienteringsträningen i Gnagardalen. Senare ska jag följa med hem eftersom mormis kommer idag, vi ska fika och äta tårta tror ja! Eftersom pappa fyllde år igår :D



Måndag!

Lite efter skolan gick jag och Ida en lite promenad :) Sen dampa jag lite med Matilda sen gick vi på Stivstång! Lite sådär halv jobbigt när man är förjävla otränad :P

 


Söndag

Åkte till Nybro och tävla, Det gick så fruktansvärt dåligt!! Men det var fint väder och fint i skogen så det gjorde inte så mycket. Sen när vi kom hem, satte jag med datorn ute i solen. Efter maten gjorde jag chokladbollar, som både jag och pappa tjatat om ett tag :P mums!

Träffa också dessa två, gammal bild!!




!

Idag var det först skolan såklart, sen gick jag, Micha, Jasmine och Ida på stan :) följde också med dom och fika!

Sen gick jag upp till Towe där jag blev bjuden på jätte god mat, haha :D Sen gjortde vi lite alltmöjlig. Sen åkte vi lite bil med några Towe kände :)

HAHA XD
haha xD
haha xD


Måndag

Måndag måndag, dom är alltid lite sega måste jag säga. Men hade matte prov så slutade tidigare iallafall!

Idag har jag filmat lite till en "reklamfilm" vi ska göra i skolan , eftersom Ida inte var i skolan fick Micha följa med mig till stan där vi skulle filma. Så i slutet skulle vi göra en lite hälsning till Ida så vi ställde oss framför kamerna och sa hej ;D haha och de som arbetetade på uteserveringen till stadshuset tittade på oss och skratt , hahaha xD 

Senare ska Towe och jag träna med pilatesbollar på Friskis, haha hur kommer det gå? xD


Veckan

Har varit i stan hela veckan , men igår åkte jag hem för pappa och jag skulle vist vara med i en spring staffet idag. Så nu sitter jag här lite halvt rastlös och väntar på att maten ska bli färdig :P

Men veckan har varit super :D Och vi hade en rolig avslutning på veckan , haha! Ida, Micha, jag och Kim åkte runt lite med Idas bil och fan vad jag skratta där bak i baksätet!

!

Idag vart det att fortsätta med rummet och slappa lite! Och senare blir det nog fest med Towe, hoppas att Kimoch Carro också följer med men det får vi se :)

Försökte hitta lite kläder men inget passar efter allt påskgodis ;D haha!


Igår!

Va och spela tennis med Elin i Pärlane , vattenpölar och utan nät körde vi med. Men det var kul ändå :D

Sen var det hem och fixa lite med mitt rum, som ska målas om!


Bild sen i sommras ;)

HAHAHA XD


Lost it...

and can`t find it!


Hem.

Väcktes tidigt och gick upp och åt frukost, sen skulle vi lämna Lila Alva på dagis och börja färden hem. Jag övningskörde till Center syd där mamma och jag shoppa lite och fika!

Sen fortsatte vi till helsningborg, handla lite mer och var inne på Ikea! Köpte bland annat en matta där ;)

Sedan fortsatte vi hem, väl hemma blev det fika och "dö" framför tv, despret och cougertown var ju idag!



shopping


Lund!

Vakna, frukost,ducha,Center syd, övningsköra till gymmet, träna, övningskörde hem,duscha och nu sitter jag här! Snart midda :)

 


Lund!

Just nu är jag nere i Lund och hälsar på Linn, Tomas och lila Alva. Jag och Mamma har just varit ute och övningskört typ i en och en halv timme! Samma runda typ 10 gånger så om någon har tittat ut på vägen börjar dom nog undra, jaja hoppas jag blev lite bättre iallafall ;) 

!


!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0