Seriöst!

Vilken vecka!

Veckan började med mycket jobb och fortsatte upp till Xhibitions gångar
Xhibitions medarbetare hade personalfest och självklart gick den "unga delan" av Solbrödsmedarbetare ditt och representerade cafet ;)
Efter lite pepptalk blev det vin/öl, skratt, och massa god mat! När vi var nöjda drog vi vidare tillsammmans med många goa köpsenterfolk till Hectorsbar där vi spenderade en väldigt rolig kväll! Där fick jag bland annat en läxning av vad det imponerande Sverige har "producerat" (:  

På Fredagen var det tacobuffe på Ikea det var ju en självklarthet att vi skulle vara där , åtta svenskar vi runt ett bord glada, mätt och skrattande! Kajsa, Jag och Carrs stannade på Ikea till Killarna sluta jobba och fick skjus hem i den nyoljade bilen, samma bil som en viss person skrivit i taken på..?

Veckan fortsatte och på lördagsförmiddagen drog alla ner på stan för att göra små ärende och kolla (förbjudna) klädsutbudet!
Sen var det raka vägen hem, hoppade i festkläder dra ner till Solbröd där champange serverades på löpande band, festen fortsatte med väääldigt god mat och mycket dricka! Sedan lämnade vi Solbröd och drog på byn för en fartfyld kväll som avslutades hemma i Marias kollektiv! BRA KVÄLL men med ett och annat ouppfylld uppdrag!


bara för att jag vet vilka ni är!

I not kiding..


Amurula från Afrikas savan?

Helgen här i Bergen har varit bra, typ idyllisk?

I lördags drog Idyllan och jag på lägenhetsvisning.Hittar vi dit? nää allt slutar med att vi ringer "hyresmannen" och han kommer och hämtar oss! Bra jobbat! Efter det går vi hem gör oss iordnig och springer över till Grannegustav med kalla (extremt) goda öl!  Efter många tappra försöka att göra rökringar och en och annan väldigt "rolig" historia drar vi till Minde för att hälsa grabbarna o stockholmarna! God tanke men jag lyckas ganska snabbt förstöra min vilja av att "bli sedd", med en blodig/svullen näsa och en uppskrapade hand flyr vi tillbaka till Gustav för att avsluta kvällen. 

Söndagen plan var att basta/simma men slutade med stadsrunda, ett resturangbesök och lösgodis! Och det mina vänner var som guld i munnen


tar ikapp!

Igår besteg vi Lövstakken, Bergens näst högsta berg, det blir det tredje berget som vi besökt. Bara fyra kvar nu av stades sju olika berg. Det var fantastisk, solen sken när vi kom upp och man såg över vattenet, hamnen och hela staden. underbart 

Lite livrädda och energilösa tar vi oss ner med hjälp av lite sång, skatt och några högljuda "aaaaaahh"! ;) Efter en varm dusch och för mycket tacopaj i magen myser vi nere oss i sängen och kolla på "Life as we know it"

Sammanfattning: bra film!

thats it!

Tillbaka i regning, fina Bergen igen! Tillbaka till solbröd, jobbar nu fulltid på xhibition, där det just nu är väldigt "roligt og stilla" vi spendrar våra dagar med att plocka lite här och där, snacka och göra en och annan macka..:)

Nyår firades också i Bergen, det mycket bra nyår kan jag tilllägga! Efter lite "afterwork chillning" gjorde vi oss festklara, tog på oss klackarna och drog bort till göteborskarn för att börja fira det nya året, där blev det bussen och hästlöpning (ölspel), tal , shotar, rödvin och skratt. Sedan hoppade vi på en buss och hoppade av den..? vart har jag ingen aning om, men Iphonen visade snällt vägen och vi kom till en fart fyld fest! 

Vid 12 stod alla ute på trappan och kramdes, kollade raketer, och pussades! ingan namn, inga namn...Sedan drog Jag, Viktor och Linus upp till loftet där beer pongen bordet var uppsatt, tänk dig 3 mot 3 och massa runt om bordet som hejar, varsitt glas kvar, spänningen är på topp, och gissa vem som sätter den sista "bollen i glaset" och drar hem vinsten till "Svenskarn"? vilken känsla ;) Innan vi hade efterhäng på fjösvangervien drog vi och sa hej till Thomas med mera, hann även med att titta ut över Bergen stad från höghustaket! :) efter en lyckad kväll somnade jag gott med Carro vid min sida. I Nedre sängen hade vi bäddat in en viss göteborgare..



fuck off?


RSS 2.0