sådär!

Under det senaste veckorna har vi bärt soffor, bord och stolar, vi har besökt Ikea X antal gånger och då även träffat på "Dojan Svensson" på jobbet. Hon skötte sig bra- duktig kikkkkka! Så nu är vi alla inflyttade och bor i den fina gratis möblerade lägenheten på Lien 52. Tjejerna på nedre etage och killarna får ha övre etage för sig själva.

Och vår bästa Sara har kommit och fullbordart trion, Hon kom som en Alla hjärtansdag present! Vilken present va? Inte illa. Jag har också hunnit bjuda på henne och Carro på fika och tårta!  

Vi har också haft Svenskträff på Ostello pizzeria för att sedan gå hem till Gustav och sätta på klassiken "The Bodyguard" detta var förövrigt en väldigt bra och slapp söndag.

Och sist men inte minst har vi besökt både "space world" och Sebastians internet cafe. Det såkallade "Space world" var en lägenhet intäckt av folie, Sebbe och Petter gjorde ett väldigt bra jobb och la ner mycket tid och själ i projektet. När det sedan var bjudning  satte sig alla på golvet drack lite kaffe och bara tittade på konstverket- idylliskt så att säga.



Nu kommer det!

Hej det var ett tag sedan dööööh!

Ska upptadera lite här tänkte jag, har hänt sjukt mycket som behövs skrivas ner  så att jag om några månader/ år kan klicka in mig här och kolla tillbaka och skratt, minnas och klaga över hur gammal jag blivit..

Men bildbomb och historier kommer senare, Just nu ska jag bara njuta av detta ögonblick då jag sitter på varandran och kollar ut på det röda stora huset där man spenderat sin första femtedel av livet!
Jag har Dagny och Lollo på varsin sida om mig och solen lysande i mina ögon, jaa flickor det är sol och varmt här och jag ångrar inte mitt beslut.

ps. Carro jag ångrar mig en 1/5 av livet inte 1/4

hej

Jag "lever" 

Sara har kommit  ♥

Lägenheten är bra  ♣

Jag har fortfarande jobb  ♦


veckans sista dag!

Efter en jobbvecka med över 40 timmar blev söndagen en extrem slödaa, men vi kom fram till att detta var okej! Ja det var helt okej att sega ut söndagens timmar. För att sedan somna in och ge oss på en ny vecka med nya möljigheter!

Fyra

I fredags firade Carrs och jag fyra månader i Bergen, ganska sjukt ju!

Vi kom hit som två små vilsna själar och nu efter dessa månader har vi utforskat Bergen By och samlat på oss fina, roliga, og konstiga minnen. Och vi har nog börjat förstå lite Norska, saaaaant? (i norsk dialekt!)
Vi firade detta genom att äta massa god tårta nere i källaren på Solbröd :)

På lördag drog det flesta inneboende på jobb för att sedan komma hem och starta Lördagsaktiviteten, som brukar vara intag av alkohol, musik, skratt och ölspel. Och denna lördag var inget undantag- och stämmningen var på topp hela kvällen!


 

Kort

Det är SOL i Bergen-underbart! IGår fick jag extra pass så jobbade hela dagen (MEELIKE), Fast var kissignödig i ca fyra timmar, och det skoja man inte bort! ;) ääfyhelvete..Idag börjar jag vid 15 så nu sitter i solen lite, neeeed it! 1 Februari också, aa? Ojoj tiden går snabbt  när man har roligt.. 


regret the choose, I think? 


RSS 2.0