aa?





sista mars?!

Sitter just nu i lägenheten, tänkte att jag skulle gymma sen gå till skolan. Mår skit illa men dra mig iväg iallafall, gör några övningar innan jag måste springa hem...

japp bra morgon?..

Men gårdagen var jätte fin, först satt jag ute på balkongen och läste svenska boken (pluspoäng!!) sedan möte jag upp Elin på La classé, där blev hon en parfym rikare. En parfym som jag tänkt att köpa länge men det har inte blivit av, den luktar muma!
Iallafall efter Elin hade ätit sin nyttiga midda blev den en promenad!


onsdag!

Slutar snart skuulan, har varit förjävla trött men lyckades iallafall dra mig till gymmet ! Solen skiner ut, happy! Senare ikväll kommer Buse till lägenheten och ska sova där, så det blir nog skojigt (:


We love holidays!

Ställt om klockan? Försöker reda ut hur det ska vara.. 

Michaela
ja men jag ställde om kl igår innan jag somnade och så när jag gick upp nu va kl ett på min mobil och tolv på datorn :P:P och det va en som skrev glöm inte ställa fram kl, den ska alltså vara tolv nu .. usch haha :P:P det måste isåfall varit automatisk omställning i min mobil så den va före två timmar :P:P

Emma
så klockan är 12?



igår!

Igår kväll hade Natalie ordnat ett födelsedagsparty för sin Bror! Så vi var där hela kvällen, as kul hade vi! Det gick verkligen upp och ner ena stunden kunde man skratta åt ALLT (julafton, pinsamheter på jobbet, -4 grader så var det inte det) sedan blev man satt man tyst lite tills man börja dryga med personen brevid! (jag och mitt gäng, voltar, bling)

En fin nykter helg!

söndag!

Söndagar är en såndär dag man ska göra allt man inte har hunnit och förbered sig iför den kommande veckan, gör man det?

De duktiga, ansvarsfulla och diseplinerade kanske! Men icke jag, jag slappar sönder hela jäkla söndagarna (inte varje, men ganska ofta)

På min göra lista har blivit längre och längre tycker jag, fan ;) Ne men har iallafall sprungit, och nu BORDE verkligen jag städa lite


noo

smart tjej? neeeej

Nu ska jag iallafall iväg och jobba lite, Stuneks underkläders butik here I cooome!

 


bara sådär

I am sitting here in the kitchen rooom (lemon tree melodiiii)

Ne men jag väntar på Carro och smider lite planer för kvällen men dom ändras efter minuten. Så vet inte redigt hur kvällen kommer bli!



ps..i hate clothers sometimes


Jag har muskler under det där "andra"

Torsdagen började med SOVMORGON-yeees! Blev ett springpass också-goood!
Skolan flöt på-niiice! Dagenaktivitet (balklännigprovning)-....

fular mig lite i min MUN-tröja ;)



miss my 0

Skypa med syster förut och snart får jag hem henne igen! Alltid lika kul att snacka med henne eftersom vi kan snacka om våra brutala sanningar ♥

medans jag sitter här och tryck i mig chokladbollar har hon varit ute och löpt, all credits to you!


Onsdag!

Japp idag vaknade jag av illamånde(?) två gånger! Så stället för att gå upp tidigare, sova jag hela sovmorgen! Efter skolan gick Carro och jag lite på stan, och försökte åka bussarna hem? En av oss lyckades iallafall tillslut.

Lite vårkänslor har kommit denna vecka! Sommaren är väl påväg iallafall! Hitta en bild från förra balen, eller ja efter förra balen då vi festade uppe vid Åbro!


Veckan..

Veckan och veckan, jaa det är ju onsdagskväll men ändå..

I måndags hade iallafall Sara och jag "pluggadag", japp vi är för duktiga, fast jag satt kanske mest tittade på alla roliga program på MTV! Men det är ju tanken som räkna, eller?

I tisdags var det sooool så Michaela och jag parkarade oss ute på balkongen till det var dags för balträning! Efter dansandet gick jag hem ett tag, sen vandrade Michaela och jag en runda med Armani (sööthund.se), skönt att röra på allt fett!!   

lyckad kväll!

(från i Fredags, hade ett inläg i utkastet!)

Lyckad kväll, med vissa undentag kanske! ;) men vi förfesta hos Alex i hans stooora lägenhet! Carro och jag kom in där lite halvt lost..hejhej familjen i soffan! Men sedan hitta vi och då korka vi upp och lärde oss ett nytt roligt ölspel! 
Gick in på Harrys och direkt in på toan (näsblod- come on?!) sedan dansade vi hela kväll tills det blev Palma och vila för att sedan gå hem till lägenheten där vi somnade bums!

Fina filmer blev det också..haha! Carro är en redig energibuse inne på Alex rum x) och inne på toan berättar jag vad det jobbiga är helt enkelt!


snöigt!

Snöigt väder här kan man ju säga! Någon eller några decimeter, japp så är de..

Och Fredag är det med, och helg, och sista dag på Apu, och så är det den 18 mars, och så är det ca 3 månader till studenten, och så är det kanske den dagen jag får mitt nya nummer, och så är det ganska tråkigt, och så är det ganska mysigt, och så är det Edmunds namnsdag..

vad sa du, sa du?


mars 14

APU heeeeeeeeeela veckan...

Snart kommer Sara och hämtar upp mig, ska ut till Cnaaaaaascaaaaaarro! :D

mars 13

söndag, söndag!

försökt fixa student abonomanget men det sket sig..varför skulle det funka hallllå? Det är mig vi snackar om ;)
joggat en runda, bastat och snart blire mat! Mamma och Pappa ränger runt i köket iallafall :)

titt på naa, sicken liten lurvig björn



NEW YORKER

in my heart





12 mars?

oj oj tiden går! Det var ett tag sen jag skrev här vist..men det har hänt ganska mycket nu när jag tänker efter :)

Mässa i Oskarshamn, den var ganska kul men ibland lång tråkig fast vi fick mycket såld iallafall!

Åkt snowboard i Ingatorp med Sara, Markus och Max. As fint väder, njööt! Har också åkt snowboard med Sara och Carro i Kisa, södra kvällsöppet! Gick inte jätte bra, men men..åkte några gånger och åkt korv, sedan körde vi fel påväg till Frida,  så vi kom aldrig dit!

Haft APU och Jobbat på Stunkes, apun gick fint! Sandra mådde dåligt så hon låg nere i källan ett tag, så jag fick sälja BH själv! Sedan fick jag jobba sista timmen på onsdagen, gick kalas! Efter jag jobbat var det företagskväll i mässhallarna, presentera vårat UF, åkt god mat och efterärt (muuums) och kolla på prisutdelning (:

Har också hunnit göra några fina passa på träningshuset med Sara! Och en dag i stretchinghörnan blev det lite D med Natta ;)

Och i veckan har Mamma och Pappa varit uppe och kört Vasaloppet så jag har taggit hand om huset, ne kanske inte men varit hemma någon gång och tagit hand om marsvinen och kissarna. Förövrigt är jag mycket stolt över mina parents, vasaloppet är ingen lek och dom gjorde det på fina tider! ♥






tisdag!

APU innehöll mycket upppackning och en lektion i hur en BH ska sitta...skaddad för livet! ;)

Sedan var det balträning, ooo jaa träning behöver vi!! Det gick förjävligt, vi fatta inte mycket kan man säga..trampa också varandra på tårna rätt regelt x) haha! Fick också ett lite skrattanfall under fransässen(?) när vi byte partner och jag kom av mig lite och tänkte vända och följa med min patner hem! ( Emma, Emma här åt, Emma!!) gud håll på att dö av skratt!!

till och med när jag skriver det kom skrattet tillbaka, jag hör bara rösten hahaha...aaa lite svårt att förklara men fan vad kul det va!!

Har just kommit hem från Sara, vi har handlat och pratat och sååååå!


update!

Lover är nu över, men det var ett väldigt bra lov!

skridskorsåkning, grillning, pokerkväll, snowboards åkning, heldag i Jönköping med mina nötter, lyckad G-fest ( brudar, brudar, brudar alla gillar brudar x) ) avslutade också lovet med ett fin danspass och YOGA(?) Japp Carro och jag prövade yoga och ja vi lyckades klara oss igenom det ganska jobbiga och lite svåra passet!

När jag sedan kom hem på söndagskvällen vart det fira Makki hon fira sin byxmindighet med ett år, alltså 16! Så där satt Elin,Hanna, Jag och Matilda ihop trängda i soffan och skratta, filma och dryga!

 



RSS 2.0