sista veckan

Nu är det bestämt att jag åker tillbaka till fina, regning Bergen. Bra känsla ändå, även att jag inte fick med mig någon av mina fina vapendragare ;) flyttar in i ett kollektiv med en tjej, en kille och en vuxen. Så en av varje typ.

I veckan har jag bott lite hos Anna och lite i Jönköping hos Elin, har känns riktigt bra att få byta lite miljö. Har shoppat med Adelinn och Elin i Jönköping, thank gooood så nu slipper jag riva i Favvosyrrans garderob (har bara en så hon får vara favoriten) trodde du på den? Kommer riva i den lika mycket, hallllå ;)

Det har ju också vart Alla hjärtans dag och jag blev prankad av Sara och Elin, Sara låg och gömde sig i bakluckan i bilen och jag öppnade snällt luckan för att hämta Elin väska och där under en filt hoppar hon upp och skrämmer halv ihjäl mig, men var underbart att träffa flickan. Sedan fortsatte vi in på Majkens för lunch!

På tal om "skrämmningar" har jag på senaste tiden blivit ett lite offer, inte bara Elin och Saras hittepå.

ojojoj

alltså nu måste jag ju bara fortsätta! VILKEN RESPONS!! Vilka läsare hahaha ;)

Det är måndag och en riktigt skön och bra helg har passerat. Jag jobbade och kunde då kryssa av "gjort nått vettigt" dessa dagar. I lördagen efter jobbet slängde buse och jag ihop en tacopaj som förövrigt såg mer ut som en pizza, men hey smaken som räknas. Sedan drog vi oss vidare till Adelinn på knytiskalas, de var riktigt trevligt med massa mat och mycket skratt och låt oss inte glömma huvudaktivitet, att springa ut i kalla vädret och hoppa rakt ner i badtunna med ljummet vatten! en mycket lyckad kväll

Söndagen första timmar spenderades i sängen med något avsnitt av "The Carrie Diaries", jaa Carro säsong två har kommit och jag ser den utan dig...ups! Jag släppade mig sedan segt upp för att äta en sen frulle och påbörjas storstädning på min övervåning.
Innan mörket hann fall stod promenad jag bort till elin på schemat, halvvägs med musik i öronen och halvägs med kompani av Elin. Vi satte på te och hade "terapi" snacka som jag kallade, prata om allt mellan himmel och jord kan man ju också säga.
Jag åkte sedan hem för att ta emot den årliga GOODDIIEEBAGEN från mammsan som vart iväg hela helgen på Stockholmsmässan, vilket resulterar till att jag får lite smått och gott, you gotta love free stuff ;)
jaa det va det..yes...

Why not!

varför inte skriva en rad tråkiga tankar på denna dammig blogg. Det var ju några månader sedan man skrev här kan man ju lugnt säga, några helt fantastiska månader kan man ju också lägga till då. Nya Zeeland, Australien, Sverge och Asien har jag vist hunnit med att besöka under denna tid!

Men tillbaka till nuet, i skrivande stund sitter jag i Ljusnefall, fina fina Ljusnfeall. Den fasta återvändspunkten i mitt oorganiserade liv. Jag har varit hemma i Sverige i snart tre veckor, och älskar att ha beeesti fem kilometer bort som jag mestadels spenderar mig tid med. Annars har jag fördrivt tiden med tacokvällar, promenader, pumpen, tunna-kväll, fikaträffar, slappdagar, och lite jobb.

Jag försöker leva i nuet, samtidigt som man "måste" tänka framåt, men är av någon anledning inte orolig över framtiden i nuläget? Jag tänker ta veckan, veckorna som de kommer, låta tiden och känslorna bestämma. Men tror att denna kommande vecka kommer spela roll i min plan om våren. Jag trivs här hemma samtidigt som jag lika gärna skulle kunna sätta mig på ett flyg imorgon.

Sommaren är iallafall spikad och kommer spenderas med alla min bästa, Elin ska vara hemma, saknade Carro kommer hem, Sara hoppas kommer stanna i vimmset i sommar, och mångamånga andra härliga personer såklart. Denna sommaren kommer bli riktigtriktigt bra, det känner jag!





RSS 2.0