the date is set!

We are going back! ♥



29 augusti

storstädning i lägenheten med Boyce avenue spelande i bakrunden! Fika nere i Stuneks källare, ingen vanligt med den fika...mycket flumm!
Åkte hem, fortfatte städningen på övervångingen! Sedan kom en liten Sara och drog ut mig i gymmet och sedan på en promenad (:

sova...mmm älska när man bara ligger och inte somna! Vid ca klockan 03.00 stänger jag på en film, ser hela den, försöker somna igen?! men icke! Ligger vaken till sju, sen somnar jag någon timme iallafall!


my afternooon!


bara sådär!

Igår behövde jag inte ligga själv i min dubbelsäng ;) blev lika fnissiga som vanligt..haha! Kollade på Dear Johan, fin film det!

Efter några dagar av att "inte göra nått" hemma i Ljusnefall blev det jobb i Cafet med mammsen! Efter det har jag ungefär suttit vid datorn och dampat lite med dampbuse, druckigt lite för mycket kaffe, ätit för mycket choklad, och lite för mycket tigerkaka..japp! Imorgon blire Mossebo igen, häärligt! Sen kan det bli att åka in tiill staden Vimmerby och träffa bubblisen för att bara hänga helt enkelt! 

Förövrigt saknar jag redan sommarens alla bus ...



Catering!


Innan det var dags för mitt först catering jobb blev det en-två timmar på Stuneks! Sen gav jag mig ut till Pumpen för att servera, lite halv lost försöker jag vara hjälpsam, men det gick fint! Såg endel kända ansikten också, plus några fina ansikten ;) hihi! Sen vart det avdukning, dukning, servering, mat o prat! Nu har jag också fått två till jobb dagar också, det går bra nu kompis det går bra nu! ;)


whats up?

Veckans check!

Hängt på "Hemma hos Emma" √
Långrunda med  Buse √
Bio √
Stunkan √
Rix FM festival walking in the rain, ung och rolig förfest, vandring på Linkans festgata, dansat(?) √
Åkt tåg √
Sörgården √
Soludden+Chaplins √
Slöööösöndag √
Lejonkungen √
Somna i soffan för att sedan dö i sängen √


vi får se!

har varit arbetslös i två dagar nu, har jag bara varit hemma och helt ärligt så har det en sålänge varit underbart! Men både idag och imorgon blir det jobb igen, så ledigheten är över.. ne men det känns skönt att ha lite småjobb kvar innan det blir helt tomt..scary!

livsplan? ..såhär ser min/pinglornas ut? tror jag?

♦ Magaluf och hälsa på
♦ mabymaby(?) om allt funkar direkt vidare till kroatien för en bara ha en helt underbar semester med inga krav!
♦Sen blir det väl hem och vända en sväng!
♦Österrike och jobba? VILL!


säger mer än tusen ord?


soooooooovit!

Kom ut till Ljusnefall runt halv 7(?) laga mat till Pappa och Mig, somna i soffan, vakna och gick upp till mitt rum för att fortsätta sova!? Tjejen va trött eller?!! Det va det jag hade och säga jah..

dampbarn i Egypten ♥ 


klapp?

Kräftskivan igår va helt underbar! säger bara vin, brasa, lek, tårta och skratt! Körde många sjukt roliga lekar, CHIPONG! CHIP? Gick det att inte skratt?! njaaa!

Och vid ett tillfäller försvann folket och kvar sitter Jag, Carro, Sara och Pontus, då börjar pontus sjunga "denna flaska den ska vandra från den ena till den andra(..)" Och det gjorde den, vi tömnde allas glas under tiden vi sjöng! Smart ide? nja, pay the price today känner jag!

Senare på kvällen satt vi också vi brasan och sjöng och myste! ♥ när jag sedan fått skjus till lägenheten slängde jag mig i sängen och somnade bums, för att en och en halv timme efter vakna med alla kläder på och osvarade sms på mobil!

Idag var det förjävligt att gå upp, skämtar inte! är det såhär det känns att vara bakfull? det suuuuger! Men jag har iallafall snart klarat mig igenom hela arbetsdagen, det har knappt varit nått folk. Men jag SÖRJER inte ;)

just det?

så bra gick det med skrivandet här! Emma får använda sitt hjärnminne för att komma ihåg sommaren 2011! ;) At this moment sitter jag vid datorn på Stunka och jobbar (eller pausar) har massa strykning att göra, men har lyckas sälja lite så hoppas mamma blir stolt!! haha? 

Mood right now:
tröööööött
mätt
tjock
halvful
ensam
blek
arbetslös
okunnig

ta det med en nypa salt?

Efter jobbet blir det att försöka fixa iordning sig och åka ut på kräftskiva i Borstingen, och eftersom jag inte är jätte förtjust av kräftor håller jag mig till spriten... ;) När blev jag såhär dryg? så? typ? nu? alltid..


 


RSS 2.0