Wait A moment

Igår efter jobbet blev det tacosmys i Sevedstorp- mycket uppsatta! Resan till Alayna är också beställd och betald, tror det kommer bli hur bra som helst. Mycket skratt om jag känner oss!!

 

 


back in time

Helgen är över, bra helg! Chilla med mamma i Viken, filmhäng i Sevedstorp, och avsluta med Houseparty och köket!
!

PIC!

sommar. jobba,leka,flumma,mysa,dricka,sälja,baka,äta,halta,skratta,gråta,tänka,sakna,myggor, sommar.

yesterdays tomorrow


HAHA utkastet har sin charm! long time ago?

 

Ikeatrip

Två långbenta killer gå i normal takt till bilen, Jag måste "springa" för att hinna med. Efter bil städas från all snö börjar vi åka ut mot Åsane.

Mycket nytt till Lien 52 ska köpas vagnen fylls fort. Jag står mest och snackar med Ikeas gulrandig personal. Efter mycket spring och flum kommer vi fram till kassan är det ska betalas, funkar Oscars svensk kort då? Svar: nej! efter jag hoppat in och räddat siutiationen kollar vi i vagnen och där ligger obetalda saker kvar..bara att skanna in mera! Färdiga? nej toaborsten? skit samma säger vi, men Peter går stark in och betalar för 4 gången!

Nästa uppdrag: hämta sängen på Ikeas lager, kör vi rätt? Svar: nej! Inte förens jag tar tag i kartan och leder oss rätt! påvägen blir vi seriöst nästan påkörda..inne på lagret slutar inte det roliga, först hittas inte varan?

Peter och jag sätter oss lugnt i soffan tills vi hör en smäll, vi kikar in i dörren och där står Oscar med två sängar skrattande med personalen-dog lite. Efter lite pik vid "låna släppkärra kassan" åker vi med det ofungerade släppet, lämnar sängen, åker tillbaka till Ikea för att lämna släpp och hämta Ikeacarro och Ikealinus.



Fyra timmar av mycket skratt från min sida!
    

 

DONT EVER LOOK BACK

till vad jag hitta i utkastet..jag och mina funderingar..
 
Jag har tänkt lite på hur ofta man tänker tillbaka i tiden, tillbaka i livet. Och när du kollar tillbaka kollar du oftas på det bra och roliga stunderna. Jag kollar jätte ofta tillbaka, jag sitter i min ensamhet och blandar stratt med tårar..Man vill ofta tillbaka i tiden eller bara spola fram den till den roliga resan, festen, eller myskvällen. Det är svårt, ska man bara se framåt och skita i "the behind" du kommer ju aldrig mer vara där eller komma tillbaka dit?


RSS 2.0